http://www.malesia.org/wp-content/uploads/files/images/logo/shqiperia_vitet_1877-1881.jpg
Hacked by Kosova Warriors Group

[+] Misteriozi Pirat - UnikBaba - c0ldDA3M0N – Gr33nC0d3 [+]
102 VJET SHTET – URIME SHQIPERI ETKNIKE

Ky eshte nje sulm kibernetik nga grupi i hakersave Shqiptare te njohur si Kosova Warriors Group.
Ky sulm u be qe te japim mesazhin tone elektronik per te gjith Shqiptaret kudo qe jane, dhe nje mesazh per Serbet.
Fillimisht mesazhi i pare qe ju themi Serbeve eshte se Presheva, Bujanoci, Medvegja etj. Jan dhe dot jen gjithmon territoret tona.
Ne nuk lejojm qe nje popullat e ndyt si sllavet, te na tregojn dhe te vendosin se cilat jan te drejtat tona dhe territoret tona.
Ne nuk lejojm qe Serbi te vij ne Kosove dhe te thot Kosovo i Metohija, dhe te valos flamurin Serb ne institucionet tona.
Po ne fund ju na quani neve kriminel, dhe qe na mbron Amerika apo Europa nga ju, barbar dhe pushtues.

Po na trego o ti Serb, se qfar lirie kan Serbet ne Mitrovic e Shqiptaret e Presheves,
Ku ne Serbi valohet flamuri Serb, e tek Shqiptaret sguxon me u vendos ngjyra kuq e zi askund,
Jeni injorant, te etur per lakmi dhe pushtet, asnjeher nuk do te ngopeni nga kjo,
Por shyqyr Zotit qe jeni popullat ne zhdukje, dhe shyqyr Zotit qe sadopak Zoti jua ktheu me permbytje ne Serbi.

Grupi yn i fton te gjith te cilet jetojn ne territoret e okupuara Shqiptare, qe te vendosin flamurin KUQ DHE ZI,
Ju ftojm qe te flisni masivisht gjuhen Shqipe, tju tregojm fmive tan se kush ishin Shqiptaret dhe kush ishin parasardhesit e tyre,
Se keshtu ruhet Historia, keshtu ruhet Kombi yn, keshtu ruhet Kultura jone.

Ai popull qe harron historin e tij,
Eshte i denuar te perjetoj ate pereri,

Nga Kosova Warriors Group
 We Are Albania Hackers, Nothing can stop us, Only ALLAH